UzmanWeb.Net
  ANA SAYFA   FORUM   RESİMLER   GÖRSEL DERSLER   TOPLİST   DERSLER   İLETİŞİM

Mayıs 16, 2008, 08:57:24 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Forum   Yardım Oyun Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: türkçe hatası . ama bu bildiğiniz hatalardan değil  (Okunma Sayısı 162 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
metinbulut64
Üye
**

İsim: metin bulut
Meslek: Diğer

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
« : Nisan 04, 2008, 15:23:30 ÖS »
Aşağıdaki listedeki kullanıcılar bu konu için teşekkür ediyorlar!Teşekkür Et

ark.merhaba ben mkportal - smf  kurdum gayet başarılı bir kurulum geçti.. siteme haber vs.gibi birşeyler eklemek istediğimde  hata alıyorum .  örneğin  mkportal haberler bölümüne bi haber eklicem hata veriyor aşagıda oldugu gibi hata veiryor

ERROR: Database error.
Cannot execute the query: INSERT INTO mkp_news(idcategoria, idautore, titolo, autore, testo, data, validate, pinned)VALUES('2', '1', 'Baraj inşaatı 2009\\'da başlayacak', 'admin', 'Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, kentin 40 yıllık su ihtiyacını karşılayacak olan Dikendere Barajı inşaatının 2009 yılında başlayacağını söyledi.

Başkan Apaydın, yaklaşık 40 milyon YTL’ye inşa edilecek projenin iki yılda tamamlanacağını dile getirdi.

Uşak’ın içme suyu problemini çözmek için çalıştıklarını, Küçükler Baraj’ından 2008 sonunda su almaya başlayacaklarını belirten Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, “Küçükler Barajı’ndaki içme suyu arıtma tesisi inşaatımız devam ediyor. Diken Dere Barajı projesi Uşak için hayati önem taşıyor”dedi.

Çevre ve Orman Bakanı Eroğlu’nun müjdesini verdiği proje ile ilgili açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, Dikendere Barajı ile Uşak’ın 2050 yılına kadar su problemi yaşamayacağını belirterek, “Projede öngörülen baraj, şehir merkezine yaklaşık 20 kilometre mesafede bulunuyor. Gökçedal köyüne 2 kilometre, Karabacaklar köyüne 1,5 kilometre, Göynükören köyüne 2 kilometre uzaklıkta bulunan baraj Gediz nehrinin kolu diken Çayı üzerine yapılacak. Baraj 300 hektar alanda 5 kilometre uzunluğunda bir su toplama havzasına sahip olacak. Yıllık 10 milyon metreküp su alınacak olan baraj yaklaşık 40 milyon YTL’ye mal olacak” dedi.

Projenin 2009 yılında inşaatına başlanacağını söyleyen Başkan Mesut Apaydın, “2009 yılı itibari ile inşaatına başlanacak olan baraj 2011 yılında tamamlanacak. Baraj inşaatının yanı sıra saatte 1000 metreküplük terfi merkezi ile baraja 18 kilometre uzaklıkta bulunan eski asfalt şantiyesi bölgesine de içme suyu arıtma tesisi yapılacak. 40 milyon YTL’lik bu proje ilimize Küçükler Barajı ile birlikte içme suyu sağlayacak. Günü kurtarmak, yarın için geçici çözümlerle oyalanmıyoruz. Önümüzdeki 40 yılın planlamasını yapıyoruz” dedi.

Küçükler Barajından 2008 yılı sonunda su almaya başlanacağını da belirten Başkan Apaydın, “ Küresel ısınmanın sonuçlarının yaşanmaya başladığı şu günlerde Uşak’ın su ihtiyacını planlamak üzere hükümetimizin en üst düzeyde konuya ilgi göstermesi bizi çok mutlu etmiştir. Sayın Bakanımız, aynı zamanda fahri hemşehrimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu konuyla çok yakından ilgileniyor. Sıkıntıların krize dönüşmeden çözümü için projeler üretilmesi konusunda kendileri çok büyük tecrübeye sahip. Bu tecrübelerden biz de faydalanacağız. İnsan yaşamı için suyun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle önce Küçükler Barajı’nı tamamlayarak Uşaklıların kaynak suyuna kavuşmasını sağlayacağız. Hemen ardından 2011 yılında da Dikendere barajı hizmete girerek şehrimizin geleceğini garanti altına almış olacağız” diye konuştu', '1207311548', '1', '0')
MySql Error returned: Incorrect string value: '\xFEaat\xFD ...' for column 'titolo' at row 1
MySql Error code: 1366

sonra foruma geliyorum konu eklicem bu sferde böle bi hata veriyor

Veritabanı Hatası: Incorrect string value: '\xFDulkuy...' for column 'subject' at row 1
Dosya: D:\inetpub\vhosts\kulkoy.com\httpdocs\forum\Sources\Subs-Post.php
Satır: 1535

uzmanwebde bir çok yerde türkçe karekter hatası ile ilgili bilgiler buldum hepsini denedim ama olmadı sorun gene devam ediyor. bu sorun yüzünden üyelerin hepsi silindi siteyi yeniden kurdum gene aynı sorun lütfen yardım edin siteye hiçbir şekildi konu ekleyemiyorum Huh?
Teşekkür listesi şu anda boş.
ZaFeRySb
Moderatör
*

İsim: Zaferysb

Ya olduğun gibi görün,ya da göründüğün gibi ol!

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
« Yanıtla #1 : Nisan 05, 2008, 09:30:39 ÖÖ »

Veritabanı galiba yanlış bağlanmış.Yazma izniyle ilgili bir sorun da olabilir.Bence bikez daha gözden geçirin kurulumu veya baştan kurun.

Ya olduğun gibi görün,ya da göründüğün gibi ol!
metinbulut64
Üye
**

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
« Yanıtla #2 : Nisan 05, 2008, 21:41:44 ÖS »

gözden geçirdim herşeyi ama gene problem devam ediyor
metinbulut64
Üye
**

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
« Yanıtla #3 : Nisan 07, 2008, 17:54:51 ÖS »

ya yokmu şu hata hakkında yardımcı olacak ?
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: