Gönderen Konu: Upload Sorunu  (Okunma sayısı 2094 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aktifoldu

Upload Sorunu
« : Temmuz 17, 2009, 17:33:14 ÖS »
mwp kurulu bir sitem var ilk yüklediğim sıralarda upload kullanarak bir kaç resim yükledim uzun bir aradan sonra tekrar resim yüklemem gerekti ve siteye hiç birşey upload edemediğimi gördüm....

files kalsöründe bütün yazma izinleri mevcut...
yönetim panelindedne gerekli ayarlar düzgün bir şekilde açık...

ama genede aşağıdaki sorunu alıyorum

Bir Sorun Var!

* Geçerli bir URL yazın!

bu sorunu çok acil bir şekilde çözmem gerekiyor.. hatta bunun için yedekerli alıp 0 dan kurmayı da denedim ama gene aynı hatayı alıyorumm.

en kısa zamanda yardımlarınızı bekliyorum !
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-Upload Sorunu
« Yanıtla #1 : Temmuz 17, 2009, 18:33:27 ÖS »
Site adresini yazarsan bi kontrol edelim.Yüklemeye çalıştığın resmi ftp ile siteye yükleyip sitedeki adresini yazarak resim galerisine ekleyebilirsin.Bu şekilde daha kolay olur.

Çevrimdışı aktifoldu

-Upload Sorunu
« Yanıtla #2 : Temmuz 17, 2009, 18:57:04 ÖS »
Site adresini yazarsan bi kontrol edelim.Yüklemeye çalıştığın resmi ftp ile siteye yükleyip sitedeki adresini yazarak resim galerisine ekleyebilirsin.Bu şekilde daha kolay olur.

siteyi kullanan ben değilim. yönetim penelinden yüklenmesi gerekiyor dosyaların. ben pm le size ulaşıcağım..

Çevrimdışı aktifoldu

-Upload Sorunu
« Yanıtla #3 : Temmuz 17, 2009, 19:47:43 ÖS »
ben biraz kodları kurcaladım pic_add.asp deki uLoad değişkenine inc_clsUpload.asp den alınan filename değişkeni eşitleniyor. fakat filename boş gözüküyor malesef .... o yüzden de dosya yüklenmediğini onun yerine adres girilmesi gerektiğini zannedip Geçerli bir URL yazın! mesajı çıkıyor....

yani kısacası filename değişkeninde bi sorun var
« Son Düzenleme: Temmuz 17, 2009, 22:03:43 ÖS Gönderen: aktifoldu »

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-Upload Sorunu
« Yanıtla #4 : Temmuz 17, 2009, 23:45:20 ÖS »
Ben de inceledim, dosyalar ve resimler bölümünde aynı sorun var.Sunucuda yükleme upload izinleriyle ilgili bir sorun olabilir mi?Bu sorunu sunucu firmaya bildirirsen belki onlar çözebilir.

Çevrimdışı aktifoldu

-Upload Sorunu
« Yanıtla #5 : Temmuz 18, 2009, 00:09:41 ÖÖ »
malesef hiç bir şekilde siteye upload edilmiyor.... sadece galeri ile ilgili değil...

upload izinleri veya bileşenleriyle ilgili bi sorun olmaması lazım. her türlü bileşen yüklü hosta zaten anladığım kadarıyla fso kullanıyor...

işi şansa bırakmamak için elimde hesabı bulunan farklı firmalarada yüklemeyi de denedim gene aynı sorunla karşılaştım. 2 gündür bu olayla uğraşıyorum kafam kazan gibi oldu artık. admin bey bu portalla ilgili tecrübeniz çok fazla olduğu için sizden yardım bekliyorum..

dahada olmazsa artık kendim 0 dan yazıcam pic_add.asp yi

Çevrimdışı bratmi

-Upload Sorunu
« Yanıtla #6 : Ağustos 05, 2009, 21:11:13 ÖS »
slm benimde 1 gun önce ayni sorun yasadim nerdeyse 2 senedir kulandim web sayfam birden resim eklyemez oldum yani upload etmyom resimleri likn seklinde eklnyor ama direk eklyemyorum kasisma su yazi cikyor Bir Sorun Var.

Geçerli bir URL yazın.

Geriye Dönün ve Gerekli Verileri Girin

forumda arstirdim biraz ama yazilanlarla bi cözum bulamadim pic_add_form.asp deki tum i harflerini byuk I olarak deystirdim yine olmadi bunun baska bi cözumu varsa sevinirim sirket web sayfasi oalrak kulnyordum simdiden tesekurler

Çevrimdışı bratmi

-Upload Sorunu
« Yanıtla #7 : Ağustos 06, 2009, 18:58:10 ÖS »
bu sorunu cöze bilecek bir varsa yardimci olursa cok sevinirim yada bi öneri verseniz

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-Upload Sorunu
« Yanıtla #8 : Ağustos 08, 2009, 09:52:52 ÖÖ »
bratmi, bu durumu sunucu firmaya sordun mu?Mwpnin kullandığı upload bileşeni artık desteklenmiyor olabilir.Bir ara mail gönderirken bu tür bir sorun olmuştu.

Çevrimdışı bratmi

-Upload Sorunu
« Yanıtla #9 : Ağustos 09, 2009, 19:09:21 ÖS »
peki sorun öylese nasil cöze bilirim ve  ne sormam gerek acaba bu sorunu cözmem gerek yardimci olursaniz cok sevinirim sididen tesekurler