Gönderen Konu: Üstadlar!!Bakın lütfen.  (Okunma sayısı 2437 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı detailed

-Üstadlar!!Bakın lütfen.
« Yanıtla #10 : Nisan 12, 2008, 19:23:09 ÖS »
Sunucunda yani dosyaları açık ya da kapalı olarak attığın yerde 'aspnet_client' isimli dosya var mı? Ya da vardı da sildin mi? Kontrol et eğer ki böyle bir dosya yoksa siten sağlıklı çalışması gerekirken hiç çalışmaz. Sana yukarıda yazdığım mesajdan sonra başka bir site için dosyaların hepsini eksiksiz attım. Senin dediğin gibi ne yaptıysam açılmadı sayfa. Sonra aklıma o dasya geldi bir baktım yok. Çünkü silmiştim. Sonra ekledim o dosyayı site açıldı. Sen de bak umarım dediğim gibidir.
Saygımla...
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google
Neyi Arıyorsan O'sun Sen!

Çevrimdışı massive

• KPSS Hazırlık
-Üstadlar!!Bakın lütfen.
« Yanıtla #11 : Nisan 12, 2008, 20:46:51 ÖS »
Sana tavsiyem hostunu değiştirmendir. Bir çok kişi host olayına girdi. Kalitesizleşti anlayacağın. Ben www.sistemhost.com sitesinden host aldım. 3 sitem de burdan. İlk bu işe başladığımda Asp den anlamıyordum. Bana Onlar kurmuşlardı. İletişim kur onlarla yardım edeceklerdir.

Çevrimdışı mahbup

-Üstadlar!!Bakın lütfen.
« Yanıtla #12 : Nisan 13, 2008, 16:29:20 ÖS »
Sunucunda yani dosyaları açık ya da kapalı olarak attığın yerde 'aspnet_client' isimli dosya var mı? Ya da vardı da sildin mi? Kontrol et eğer ki böyle bir dosya yoksa siten sağlıklı çalışması gerekirken hiç çalışmaz. Sana yukarıda yazdığım mesajdan sonra başka bir site için dosyaların hepsini eksiksiz attım. Senin dediğin gibi ne yaptıysam açılmadı sayfa. Sonra aklıma o dasya geldi bir baktım yok. Çünkü silmiştim. Sonra ekledim o dosyayı site açıldı. Sen de bak umarım dediğim gibidir.
Saygımla...

Detailed Usta Bu Dediğine Baktım Cidden Bende Silmişim Ama Dosyayı buldum yükledim hemen bayada umutlanmıştım ama yok açılmadı.Sanırım Hosttan Kaynaklanan bi problem var cidden onlar ne kadar bizlik bi mesele yok desede bu arada hostumuda webspaceturk'ten almıştım.
massive usta doğru söylüyosun ama bu kadar host değişikliği benide yorar bayaa her yönüyle senin sitelerinide çok beğendim önerin için teşekkür ederim.
Dostlar saolun yinede çok teşekkür ederim ilginize

Çevrimdışı detailed

-Üstadlar!!Bakın lütfen.
« Yanıtla #13 : Nisan 13, 2008, 22:17:17 ÖS »
sen de sağol kardeşim. tek çare sunucuyu değiştirmek kaldı. allah kolaylık versin.
Neyi Arıyorsan O'sun Sen!

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-Üstadlar!!Bakın lütfen.
« Yanıtla #14 : Nisan 14, 2008, 18:18:32 ÖS »
Sunucuyu değiştirmek yerine farklı bir portal deneyebilirsin.Asp olarak aspsitem portalı güzel bir uygulama.