Gönderen Konu: Üyelere e-mail atma sorunu [çözüldü]  (Okunma sayısı 7822 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ebruliheceler

-Üyelere e-mail atma sorunu [çözüldü]
« Yanıtla #10 : Mayıs 08, 2008, 10:04:55 ÖÖ »
üyelerime toplu mail atamıyorum  :( daha mail gönder dediğim anda msj tüm üyelere dağıtıldı diyor  yardım edermisiniz ne yapmalıyım.localhost nasıl yapılıyor bilmiyorum ya ben:( Üyelerime tek tek mail atmakta zorluk çekiyorum.Site adımın uzantısı değişti haber veremiyorum  :( Maxwebportalda mail sunucusunu mail.siteadi.com yapılsın denmiş fakat anlayamadım tam olarak mail adresimiz.siteadimiz.com mu olacak burası sanırım burda hata var bizim.

« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2008, 11:07:14 ÖÖ Gönderen: ebruliheceler »
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
« Yanıtla #11 : Mayıs 08, 2008, 14:54:13 ÖS »
Yönetim panelinden E-mail sunucu ayarlarına giriş yaptıktan sonra E-mail server adresi olarak localhost yazarak deneyin. Ayrıca mail serveri olarak cdonts, jmail, persits, sunucunuzda hangisi çalışıyorsa onu seçmelisin. Veya tek tek deneyebilirsin.

Göndermediğin halde mailler gönderilmez. Mail gönderme formunda öyle bir mesaj yazıyor yanlış bir çeviri olmuş olabilir. Ancak siz konuyu ve mesajı yazıp, formu göndermediğiniz sürece mailler gönderilmez.
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimdışı erdalweb

• Tibbi Mümessil Portalı
« Yanıtla #12 : Temmuz 14, 2008, 09:24:26 ÖÖ »
Bende emaillerle ilgili bir sorun var daha önce hiçbir sorunum yoktu sunucuda paket değişikliği yaptıktan sonra sorun başladı üye olduğunuzda işlemler normal ancak onay email gitmiyor yada siteye üye girişi yaptıktan sonra herhangi bir üyeye email gönderiyorsunuz "emailiniz gönderildi" yazısını alıyorsunuz ancak email gitmiyor

Çevrimdışı .::SiRiN::.

• flatcasttema
« Yanıtla #13 : Şubat 22, 2010, 20:19:19 ÖS »
bendede onay maili gitmiyor yeni uyelere toplu mail de atamiyorum yardimci olursaniz sevinirim..

SANA YARDIM EDILMESINI ISTIYORSAN EMEGE SAYGI GÖSTER KI SENIN MESAJINDA SAYGI GÖRSÜN

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
« Yanıtla #14 : Şubat 22, 2010, 20:36:26 ÖS »
bendede onay maili gitmiyor yeni uyelere toplu mail de atamiyorum yardimci olursaniz sevinirim..
Sitenizde diğer mail servisleri çalışıyor mu? Yani sitenizdeki diğer e-mail gönderme işlemleri başarılı olup, sadece onay bölümünde mi sorun var?

Eğer hiçbir e-mail gönderme işlemleri çalışmıyorsa; yönetim panelinden E-mail sunucu ayarlarına giriş yaptıktan sonra E-mail server adresi olarak mail.siteadi.com (bu sunucuya göre değişebilir) veya localhost yazarak deneyin. Ayrıca mail serveri olarak cdonts, jmail, persits, sunucunuzda hangisi çalışıyorsa onu seçmelisin. Eğer hangi mail serveri desteklediğini bilmiyorsan sunucunuza danışabilir veya tek tek seçerek deneyebilirsin.
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Seo4Smf Tagleri: