Gönderen Konu: Üyelik Sistemi Yardım..!  (Okunma sayısı 317 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı orhanacan

Üyelik Sistemi Yardım..!
« : Ekim 16, 2011, 17:10:11 ÖS »
Merhaba arkadaşlar, asp kaynaklı üyelik scriptini siteme entegre etmek istiyorum. Malumunuz anasayfada linklere ziyaretciler tıkladığında lütfen üye olunuz mesajının çıkmasını istiyorum. Sayfalarda eklediğimiz session koduyla bunu başaramadım. Aşağıdaki bu kodla beyaz sayfa çıkmakta ana sayfa gözükmemektedir.

Hocalarım ve ustalarımdan bu konuda yardımcı olmalarını rica ediyorum. Hali hazırda kullandığım kod :

<% IF Not Session("giris") ="tamam" then
     Response.Write ("Bu sayfaya girmek icin uye girisi yapmaniz lazim")
ELSE %>
////////////////////////////////
<% End IF %>

burada; nasıl bir kodlama yapmamız lazım ki... sayfalara bu kodu eklediğimde ana sayfadan linkine tıkladığımda "lütfen üye olunuz" mesajı çıksın ama anasayfa üzerinde gözüksün... Esasen üyelik sicriptini entegre edemediğim için bilgim yeterli değil. Bu konuda kodu ve bu kodu nereye ve nasıl ekleme yapmam konusunda ayrıntılı bilgi verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim... Çok uğraştım çözemedim..Yardımınızı çok acil bekliyorum. saygılarımla...
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı orhanacan

-Üyelik Sistemi Yardım..!
« Yanıtla #1 : Ekim 16, 2011, 21:22:29 ÖS »
Hocalarım ve ustalarımın anlayışına sığınarak sorunumda yanlışım varsa lütfen düzeltmenizi rica ederim. Mesaja bakan arkadaşlar hiçbir cevap balirtmemiş olması sorunumu dile getiremediğim endişesi doğmasına sebep oldu. Bu konuda alternatif çözümlerede ihtiyacım var, yeter ki çözüm olsun. Saygılarımla...

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-Üyelik Sistemi Yardım..!
« Yanıtla #2 : Ekim 17, 2011, 23:48:49 ÖS »
Üyelik sisteminin diğer kodlarını görmeden bir şey söylemek zor.Bence hazır bir üyelik sistemi indirip siteye entegre edebilirsin.