Temmuz 05, 2009, 06:13:43 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Forum   Yardım Oyun Son Konular Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt  

Duyurular
Lütfen konulara teşekkür etmek için teşekkür et () düğmesinini kullanınız.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: UzmanWeb Servisleri Duyuru [19.10.2008]  (Okunma Sayısı 5150 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AdmiN
Genel Sorumlu
Administrator
*

İsim: Adem TÜRK
Meslek: Öğretmen
:

~|| Bilginin Gücü ||~

Aktiflik
Deneyim
Seviye
WWW Stats
« : Ekim 19, 2008, 16:33:47 ÖS »

Sitemizden hizmetini verdiğimiz asp tabanlı tarihte bugün, bilgisayar terimleri sözlüğü ve rüya tabirleri sözlüğü  ile php tabanlı sayaç servisi hizmeti durdurulmuştur.

Daha önce yurtdışı sunucularında çalıştırdığımız, çok yavaş olması sebebiyle yurt içinde bir sunucuya aldığımız, son olarak php olarak hizmet verdiğimiz sayaç servisi aşırı mysql kullanımı ve aşırı işlemci kullanımından dolayı sık sık hata veriyordu.Son olarak hizmet aldığımız sunucu firma tarafından da bu servisleri kaldırmamız yönünde uyarı gelmişti.Bu tür bir servisi en iyi şekilde verebilmek için iyi bir vps veya tek başına bir sunucu gerekiyor.Sitenin artan yükü ve bu servisle yeterince ilgilenemememden dolayı bu servisi durdurma kararı aldım.Belki başka bir sunucuya taşısam orda idare edebilirdi ama yine de çok fazla dayanamazdı.Çünkü 2 ay bile dolmadan 1800 kullanıcı olmuştu.

Son olarak servisleri verdiğimiz uzmanweb.gen.tr sitesini bazı nedenlerden dolayı linux sunucuya geçirmek zorunda kaldım.Bundan dolayı asp olan servisler çalışmamaktadır.Bu servisleri kullanmak isteyen kullanıcılarımız için aynı servisleri farklı bir ücretsiz site üzerinden devam ettirmeyi düşünüyorum.Asp olan bu üç servis içi tekrar bir windows hosting almaya gerek olmaz sanırım.Bu servislerin php olan scriptlerini en kısa zamanda hazırlayıp aktif hale getirmeyi düşünüyorum.

Asp olan ziyaretçi defteri servisi ziyaretcidefterim.com ismi üzerinden devam etmektedir.Ziyaretçi defteri fazla yük olmadığı için bu servise önem verme kararı aldık.Bu yüzden hazırladığımız yeni php ziyaretçi defteri de hizmete girecektir.

Bu tür servisler hem trafik, hem gvenlik  hem de çalışma bakımından sorumluluk gerektiriyor.Bu sorumluluğu elimizden geldiğince üstlenmeye çalışıyoruz.UzmanWeb servislerini kullanan site sahiplerin yaşanan aksaklıklar adına özür diliyorum.Yaptığımız tüm servis ve hizmetler sizin içindir.

uzmanweb.net |  kahvemolasi.net  |  ademturk.com.tr  |  uzmanoyun.net  |  rtmlogrenci.net | e-gazetem.net  |  siteanaliz.net  |  resimliyazi.com  |  webimle.net  ...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
Google Etiketleri

Gitmek istediğiniz yer: