uwn
Temmuz 30, 2010, 03:53:38 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Forum   Yardım Oyun Son Konular Google Etiketleri Giriş Yap Kayıt  

Duyurular
Lütfen konulara teşekkür etmek için teşekkür et () düğmesinini kullanınız.
Anket
Soru: UzmanWeb.Net'in şimdiki halinden memnun musunuz?
Bu hali çok iyi - 71 (53.8%)
Bu hali idare eder - 19 (14.4%)
Farklı bir portal olabilir - 14 (10.6%)
Joomla ile daha iyi olur - 28 (21.2%)
Toplam oy: 131

Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: UzmanWeb.Net'in şimdiki halinden memnun musunuz?  (Okunma Sayısı 3819 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AdmiN
Genel Sorumlu
Administrator
*

İsim: Adem TÜRK
Meslek: Öğretmen
:

~|| Bilginin Gücü ||~

Aktiflik
Deneyim
Seviye
WWW Stats
İlgi Alanı
« : Nisan 05, 2009, 22:12:01 ÖS »
Aşağıdaki listedeki kullanıcılar bu konu için teşekkür ediyorlar!Teşekkür Et

Sitemizde smf forum ve mkportal kullanılmaktadır.Bunun haricinde bir de coppermine resim galerisi bulunmaktadır.UzmanWeb.Net'in şimdiki halinden memnun musunuz?

Uzmanweb'in mkportal ile kurulmuş şimdiki halini ne kadar beğeniyorsunuz?Farklı bir portal veya farklı bir forum olursa daha iyi olur dediğin zamanlar oluyor mu?Ya da şimdiki portala farklı bir tema olursa daha iyi olur mu?

Fikirleriniz yazarsanız sevinirim.
"Bu Konuya Teşekkür Edenler":
asikurt, @rose@, zevs73, Taslibayir, 19ahmet15, yagmurkuslari, kalincam, SuC_Ve_CeZa, hanife123, byfirari, xxismail

uzmanweb.net |  kahvemolasi.net  |  ademturk.com.tr  |  uzmanoyun.net  |  siteanaliz.net  |  resimliyazi.com

Tilsimli
PortalTema
Moderatör
*

İsim: PortalTema
Meslek: Teknisyen

Aktiflik
Deneyim
Seviye
WWW Stats
İlgi Alanı
« Yanıtla #1 : Nisan 05, 2009, 22:43:55 ÖS »

HOCAM SEN OLDUKDAN SONRA TEMA TASARIM FARK ETMEZ OKADAR SORUNLARA İLGİYLE EĞİLİYORSUNKİ BAZEN SANA İMRENİYORUM ..

DEĞİŞİM YAPACAKSAN BENİMDE YARDIMIM DOKUNURSA ELİMDEN GELENİ YAPARIM..

MKPORTAL İYİ KULLANIŞLI AMA SON SÜRÜMLERİNDE OLUŞAN BAZI EKSİKLİKLER HATALAR SIKTI DİĞER PORTAL SCRİPLERE GÖRE BİRAZ GERİDE DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA DİĞER YANDAN KULLANIMI ÇOK KOLAY BİR PORTAL SİSTEMİ
GEREKSİZ BİR KAÇ MODÜLÜ VAR KİMSENİN KULLANMADIĞI 

Rss Haberler
Günlük
Alıntı

GİBİ BUNLARIN YERİNE REKLAM MODÜLÜ  YİNE EKSİKLİĞİNİ DUYDUĞUMUZ DIŞARDAN LİNK EKLEME BBC YADA HTML KODU İKİSİ BİR ARADA ÇALIŞSA SÜPER OLACAK..

Grin Grin Onaylamak
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2009, 22:55:00 ÖS Gönderen: Tilsimli » Logged

Mkportal Temaları

Linkleri Görebilmek İçin
Kayıt Olun veya Giriş Yapın

Linkleri Görebilmek İçin
romeoo
Özel Üye

İsim: Aytac Tas
Meslek: Serbest

Aktiflik
Deneyim
Seviye
WWW Stats
İlgi Alanı
« Yanıtla #2 : Nisan 05, 2009, 23:15:59 ÖS »

Bence bu kadar paylaşımın ve bilginin olduğu, kendi bilgilerini esirgemeden paylaşan arkadaşların olduğu çok faydalı ve büyük bir sitede bunların çokta önemi yok. Fakat benim şahsi fikrim görünüm olarak değişiklik yapılabilir. Arada bu şekilde değişikliklere gitmek göz zevki açısından iyi olur diye düşünüyorum. Teşekkürler.

PHOTOSHOP ÖĞRENMEK ARTIK ÇOK KOLAY. GÖRSEL VE VİDEOLU DERSLER İLE TÜM PHOTOSHOP EKLENTİLERİ, LOGO & BANNER ÇALIŞMALARI BU ADRESTE.

Linkleri Görebilmek İçin
FeLaKeT
Üye
**

Meslek: Diğer

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
İlgi Alanı
« Yanıtla #3 : Nisan 06, 2009, 20:06:55 ÖS »

EsSelamun Aleyküm..
Öncelikle bilgi deposu olarak görüyorum ben burayı..! MKPortal konusunda olsun diğer scrtipler hakkında olsun geniş bir bilgiye sayip UzmanWeb.Net.!
Başka bir sisteme geçilirse ki benim şahsi fikrim HAYIR bu kadar bilgi kaybolucak, Kaybolcaktan kastım çok emek harcanılmış sisteme ve içeriğe.
Bence Portal Teması ve SMF teması kodlanıp güzel bir tasarım ile yola devam edilebilinir.
MKPortal bu Thema sıkıntısı olmasa işte, Joomla tarzı temalar olsa süper olucak.
ZaFeRySb
Süper Moderatör
*

İsim: Zaferysb
:

Ya olduğun gibi görün,ya da göründüğün gibi ol!

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
İlgi Alanı
« Yanıtla #4 : Nisan 06, 2009, 21:16:22 ÖS »

Sevgli Hocam;bence uzmanweb şuanda (önceki sistemlerine göre) çok iyi.Sizde elinizden geleni,hatta çok fazlasını yapıyorsunuz.Tek problem sanırım (bende dahil olmak üzere) üyelerin zamanla siteden kopması,ve ya bilgi ve birikimlerini paylaşmaması["tabi benim ayrı nedenlerim var"[...neyse. Hocam[ sizde biliyorsunuz ki eskiden burda inanılmaz bir dostluk vardı.Şimdi sadece soruların sorulduğu,insanların reklam ve rank sağladığı bir site gibi(aldılıyorum ben)
Diğer script ve tasarım olarak sizi kesinlikle eleştiremem +hayranlıkla izliyorum sizi.çünkü bende bütün php scriptlerini bende elimden geçirdim.Ben kendi adıma eski ZaFeRySb olacağıma söz veriyorum...saygılarımla
AdmiN
Genel Sorumlu
Administrator
*

İsim: Adem TÜRK
Meslek: Öğretmen
:

~|| Bilginin Gücü ||~

Aktiflik
Deneyim
Seviye
WWW Stats
İlgi Alanı
« Yanıtla #5 : Nisan 06, 2009, 21:25:03 ÖS »

Googleda mkportal sitelerini arayıp buldum (20 sayfa) ve inceledim.İçlerinden bir kaç tanesi farklı bir şeyler yapmış, gerisi birbirinin aynısı tasarımlara sahip siteler.Daha öncede kullandığım joomla ile bir tasarım yapıp forumla birlikte kullanabilir miyim diye düşünüyorum.Bu durumda forumla portalı köprü vs. ile birleştirmeyeceğim ve mkportaldaki tüm yazı, link ve dosyaları da yeni portala taşıyacağım.Site mkportal ile fazla geliştirilemiyor.Bu yüzden yeni tasarım, yeni içerikler iyi olur diye düşündüm.Sitenin pagerank değeri de düştü zaten.Yeni tasarım ve içerikler pr'nin artmasında etkili olur.Şuan denemeler yapıyorum sadece.

uzmanweb.net |  kahvemolasi.net  |  ademturk.com.tr  |  uzmanoyun.net  |  siteanaliz.net  |  resimliyazi.com

xxismail
Üye
**

Meslek: Öğrenci-Lise

DONDURMA DİYARINDAN

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
İlgi Alanı
« Yanıtla #6 : Nisan 06, 2009, 23:03:25 ÖS »

aslında sitenin içi kadar  dış görünüşüde ziyaretcileri çekecektir zaten bizTÜRK milleti  olarak dış görünüşü seven insanlarız ama site çok hoş
jarni
Moderatör
*

İsim: ilhan EMECAN
Meslek: Mühendis
:

Trash Metal

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
İlgi Alanı
« Yanıtla #7 : Nisan 09, 2009, 12:11:34 ÖS »

Hocam sitenin su anki hali yeterli sistem oturmus sekilde gidiyor joomla ile yeni bi portal olusturursanız su anki sistemden yetersiz kalır diye dusunuyorum bloklar olsun işleyiş tarzı olsun  kullanıcıların siteyi tanıması aradıgını bulması gibi.
Bu halde devam diyorum ben aslında biraz ajax tarzında hareketli bi hale getirmek gerekebilir daha şık olur.

asikurt
Yeni Üye
*

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
İlgi Alanı
« Yanıtla #8 : Nisan 12, 2009, 19:25:55 ÖS »

biraz karmaşık görünsede iyi bir emegin sonucu ortaya çıktıgı izlenimi veriyor insana emegi geçenlere teşekkürler Kupa
Ozgur Hicyilmaz
Süper Moderatör
*

İsim: Özgür HİÇYILMAZ
:

Aktiflik
Deneyim
Seviye
WWW Stats
İlgi Alanı
« Yanıtla #9 : Nisan 12, 2009, 19:42:58 ÖS »

Joomla ile bir portal daha iyi olacağını düşünüyorum.Mkportalı ile yapılacaklar belli pek ileri gidilemiyor.Birde tasarımlar Adem hocanında dedigi gibi aynı şekilde.UzmanWeb'in  birçok kopyası mevcut.Kendi siteme bu yaz joomla ile bir portal tasarlamayı düşünüyorum.UzmanWeb'i de bu şekilde görmek isterim.

- Linkleri Görebilmek İçin
Özgür Hiçyılmaz
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  
Google Etiketleri

Gitmek istediğiniz yer: