Anket

UzmanWeb.Net'in şimdiki halinden memnun musunuz?

Bu hali çok iyi
71 (53.8%)
Bu hali idare eder
19 (14.4%)
Farklı bir portal olabilir
14 (10.6%)
Joomla ile daha iyi olur
28 (21.2%)

Toplam Oy Verenler: 131

Gönderen Konu: UzmanWeb.Net'in şimdiki halinden memnun musunuz?  (Okunma sayısı 5457 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı @rose@

-UzmanWeb.Net'in şimdiki halinden memnun musunuz?
« Yanıtla #10 : Nisan 12, 2009, 23:08:16 ÖS »
bence çok güzel bir paylaşım sitesi. yardımcı olan arkadaşlara ve emeği geçenlere tşkrler . başarılarınızın devamını dilerim kolay gelsin.  ;D
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google
MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER

Çevrimdışı zevs73

« Yanıtla #11 : Nisan 16, 2009, 20:43:09 ÖS »
 ;D

Çevrimdışı avci275

« Yanıtla #12 : Nisan 20, 2009, 03:05:37 ÖÖ »
Googleda mkportal sitelerini arayıp buldum (20 sayfa) ve inceledim.İçlerinden bir kaç tanesi farklı bir şeyler yapmış, gerisi birbirinin aynısı tasarımlara sahip siteler.Daha öncede kullandığım joomla ile bir tasarım yapıp forumla birlikte kullanabilir miyim diye düşünüyorum.Bu durumda forumla portalı köprü vs. ile birleştirmeyeceğim ve mkportaldaki tüm yazı, link ve dosyaları da yeni portala taşıyacağım.Site mkportal ile fazla geliştirilemiyor.Bu yüzden yeni tasarım, yeni içerikler iyi olur diye düşündüm.Sitenin pagerank değeri de düştü zaten.Yeni tasarım ve içerikler pr'nin artmasında etkili olur.Şuan denemeler yapıyorum sadece.

Vay hocam ben size msn de sormuştum hatırladınızmı demiştimki joomla kursam foruma baglantı yapmasam olurmu diye demi :)

Ama joomlada süper temalar var gerçekten...

Yalnız sizin burada mkportalda dosyalarınız var üye olmadan indiremiyoruz mesela eger joomla yı foruma baglmassanız dosyaları ;

1-Üye olmadan indirebileceklermi
2-Veya dosyalar forumamı tasınacak
3-Yoksa iki tarafada ayrı ayrı üyelikmi olacak ( Bu biraz sacma oldu gibi )

Siz daha iyi bilirsiniz hocam smf joomla artık iş birliği yapmıyor sanırım...

Bence joomla tam size göre bir CMS...
Yakında...

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #13 : Nisan 20, 2009, 16:46:17 ÖS »
Şuan sadece dosyalar bölümü, forumdaki ektenti ve linkler üyelere özel.Siteyi joomla ile kurarsam forum ayrı portal ayrı olacak ve dosyalar bölümü herkese açık olacak.Fakat bir kısmnı veya tamamı da olabilir, indirmek için yine üye olmak gerekecek.

Joomlayı düşünmemin nedeni, seo uyumluluğu, geliştirmeye müsait olması ve yeni bir tasarım arayışı.

Çevrimdışı olvido74

« Yanıtla #14 : Nisan 23, 2009, 22:01:58 ÖS »
Ben de joomla kullanıyorum. Joomla için geliştirilen forumlar (kunena gibi) büyük siteler için yetersiz kalabilir. Fakat joomlanın daha güçlü forum sistemleriyle entegresi mevcut. Joomlanın hem kullanımı basit hem de geliştirilebilir.

Çevrimdışı 19ahmet15

« Yanıtla #15 : Nisan 27, 2009, 16:56:01 ÖS »
teşşşşkür site için

Çevrimdışı ModernGenclik

« Yanıtla #16 : Mayıs 29, 2009, 16:47:15 ÖS »
Merhabalar arkadaşlar

Çevrimdışı monseli12

« Yanıtla #17 : Haziran 16, 2009, 08:40:17 ÖÖ »
Bu halini sevdm ne trlu bilqi istiyosam bulabiliyorm hersey icn tesekkur ederm saoln bole qüzel bi site krdqnz icn !!

Çevrimdışı romeoo

• A'dan Z'ye Photoshop Dersleri ve Eklentileri
« Yanıtla #18 : Haziran 27, 2009, 02:11:48 ÖÖ »
Yazılanların hepsini okudum. Bir süredir siteye şahsi işlerim dolayısıyla giremiyordum. Yalnız bu süre içerisinde joomla olayına derinlemesine girdim. Söyleyebileceğim tek kelime; joomla mkportalın yanından dahi geçemez. Joomla diyen arkadasların tek savundugu taraf, görsellik. Evet belki joomla nın temaları daha şık görünebilir fakat;

1- ) mkportal kadar geniş bir kitleye sahip mi?
2- ) joomla destek olayı mkportal kadar iyi mi? joomla kullanmaya yeni başlayan arkadaslar nasıl zorluklarla karşılaşacaklarının farkında mı?
3- ) herhangi bir joomla modül yada bileşeni mkportal modül yada eklentisi kadar kolay bulunup kullanılabilecek mi?
4- ) joomla da hoşunuza giden bir modül yada bileşen var. bunları bulabilmek ve kullanabilmek adeta işkence. çoğu mod ve bileşen tek bir site üzerinden paylaşılıyor. bu sitelerde yabancı ve indirilen eklentilerin anlatımlarıda yabancı. ayrıca çoğu üyelik istiyor ve büyük bir bölümüde ücretli.
5- ) Ülkemizde birkaç joomla destek sitesi var. Sadece biri dışında diğerleri uzmanweb sitesinin yanından bile gecemez. Sordugunuz bir soru yüzünden bile üyeliğinizi iptal ediyorlar. Kalitesiz ve bilgisi olmayan yönetim kadroları mevcut.

Aslında daha birçok kötü taraf mevcut joomlada bana göre. Yine de karar sizlerin. Tüm arkadaslara tasarım yolunda başarı dileklerimle. Saygılar..
PROFESYONEL LOGO YAPILIR...

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #19 : Haziran 27, 2009, 17:17:34 ÖS »
romeoo,  joomla ile mkportalı kıyaslamışsın.Fakat ben şuan kendi kişisel sitemde ve hazırladığım bir kaç kurulsal sitede joomla kullanıyorum.Mkportalın yetersiz olduğu yönler var.Bu yüzden joomlaya geçmeyi düşündük.
- mkportalın eklenti (modül) desteği yok gibi.Mesela articoli (farklı bir yazı bölümü) modülünü eklemek için 10-15 dosyada değişiklik yapmak lazım.Sürüm yükseltince tüm değişiklikler gidiyor.
- mkportalın geliştiricisi daha az.Resmi olan mkportal.gen.tr var.Bir de bizim sitemiz.Başka bir kaç forumda daha destek var ama geliştirme anlamında yeterli destek yok.
- Mkportalın seo desteği yok.

Joomlanın temalarını düzenlemek daha zor fakat daha işlevsel.Joomla mkportaldan daha karmaşık ama daha fonksiyonel ve geliştirilebilir.

Seo4Smf Tagleri: