Gönderen Konu: web sayfasına chat bölümü koymak istiyorum gerekli aspler....  (Okunma sayısı 2686 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aahmetdural

web sayfasına chat bölümü koymak istiyorum gerekli aspler  var elimde ama buraya girşin sadece üyeler tarafından  yapılmasını  isitoyurm  nasıl yapabilirim. aspnin ismi "ASP Invision License Contract"
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı Dinç

• Süper Moderatör
  • *
  • Eskiden sadakate inanırdım. Şimdi ASİ olmuşum.
Ynt: web sayfasına chat bölümü koymak istiyorum gerekli aspler....
« Yanıtla #1 : Ocak 17, 2007, 03:41:12 ÖÖ »
Dışarıdan bir asp script ekleyecekseniz veritabanı bağlantısı yapmanız lazım. Yoksa herkesin iki kere kayıt olması lazım bu da birhayli zor olur. Üyelik sistemi olmayan bir asp sohbet programına çerez kontrolü ekleyerek bunu yapabilirsiniz ancak ben şimdi hatırlamıyorum tam olarak nasıl yapılacağını. (Kitaptan baba baka yaparsam olacağı bu tabiki. Siz siz olun kitabınızı kimseye ödünç vermeyin :) )

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
« Yanıtla #2 : Ocak 17, 2007, 06:56:09 ÖÖ »
İlk önce chatin sistemine bakmak lazım. kodları nasıl hazırlanmış. daha sonra mwpye uyarlama yapmak lazım. chatin kodlama sistemini bilmeden birşey söylemem imkansız. ama mwp dersleri bölümünden bakarak bir uyarlama yapabilirsin.
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #3 : Ocak 17, 2007, 11:31:38 ÖÖ »
Yorum yaparken her seferinde soru soran kişinin sitesi neydi diye aramak zorunda kalıyorum.Ona göre cevap yazacağım.Sorunda şu siteye sadece üyelerin girebileceği sohbet odası nasıl eklenir diye yazmış olsan daha güzel olurdum.
      http://www.sohbetim.com/site_ekle.php    bu siteden hazır bir sohbet odası alabilirsin.Verieln kodları boş bir sayfa içine ekleyip kendine sohbet sayfası yapabilirsin.Sohbet kodlarını eklediğin sayfayı sadece üyelerin görmesini sağlayabilirsin.Dersler bölümünde sadece üyelerin gireceği sayfa yapmak için gerekli kodlar var.