Gönderen Konu: Wordpress 'ime haber ,haber sitesi veya düğmesi entegre etmek istiyorum .  (Okunma sayısı 331 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı zeynepcik

Merhaba UZMANWEB.NET .Ben sitemde güncel etkinliklerden ,güncel kültür sanat etkinliklerinden bahsetmek istiyorum fakat bunu nasıl yapacağım bilmiyorum .Kişisel bir web sitem var ve aynı zamanda kişisel bloğum .Aktüel haberler için ayrı bir site açmak istemiyorum .Mesela haber butonu ,haber menüsü altında haber de yayınlamak istiyorum ....Ne yapmalıyım ,yol gösterip ,fikir verir misiniz ?
 Hayır blog sitesinde olmaz ,'haber' için ayrı bir site aç'' diyorsanız .Okadar haberi nasıl bulup elle gireceğim .Boot nasıl alırım .Yardımcı olur musunuz  veya biryerlere yönlendirir misiniz ?  :ag :hp :sr :no :'4 :)Teşekkür ediyorum
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
Haberler için  yeni bir veya bir kaç kategori açıp aynı siteye haberleri ekleyebilirsin.Özel menü kullanıyorsan yeni açtığın kategoriyi menüye eklemen gerekir.Kategorileri menü gibi kullanıyorsan zaten yeni açılan kategoriler kategori bloğunda otomatik görünür.