WEB TASARIMI YARDIM DESTEK HATTI (WTYDH) BİLGİLENDİRME SAYFASI:
Merhaba arkadaşlar. UzmanWeb'in değişen yüzüyle işlerimize yeniden başlıyoruz. Bundan sonra web tasarımı sırasında karşılaştığınız sorunları bu sayfada paylaşabilirsiniz. Sizden aşağıdaki yazacağım konulara dikkat etmenizi rica ediyorum.
- Başlıklarda "yardım", "lütfen yardım", "acil yardım (arıyorum)", "bir sorum var", "bir şey soracağım" vb yazılar yazmayın. (Hiç kimse ne ile ilgili olmadığı bir başlığı açma ihtiyacı duymaz. Zira belki bilmediği bir konu ile ilgili sorulan bir soru için boşa zaman harcama ihtimali her zaman vardır.
- Soracağınız soruyu tek kelime ile de olsa açıklayan bir başlık yazın. (Bu daha hızlı cevap almanızı sağlar.)
- Soru sormadan önce forumda arama yapın ve olası bir kaç keliyi denemeyi unutmayın. (Bu sizi boş yere cevap beklemekten kurtarır. Eğer daha önce sorduğunuz soruya cevap verilmişse porbleminizi daha çabuk çözersiniz)
- Daha önce açılan bir konuyla ilgili sormak istediğiniz yeni bir şey varsa yeni bir başlık açmak yerine önceden açılan başlıkların altına devam edin. (Böylece hem siz sorunuzun cevabını almış olursunuz hem de aynı sorunu yaşayacak olan akradaşlarımız için güzel bir arşiv oluşturmuş oluruz.)
- Konuların altına (özellikle polemik oluşturacak) muhabbet içerikli yazılar yazmayınız. (Bu içinde bulunduğumuz şartları daha iyi yapmaz, aksine kuru kalabalık yüzünden arananların bulunmasını daha zor hale getirir)
- Eğer bir soruya cevap yazıyorsanız ve daha önceden bu sorunun sorulduğunu biliyorsanız arkadaşlarımızı o sayfalara yönlendirin. Balık vermek yerine balık tutmayı öğretmek herkes için daha faydalı olacaktır.
- Bu forumun içeriği bu foruma hizmet edenlerin emeklerinden oluşmaktadır. Eğer alıntı yapacaksanız lütfen buradan aldığınız bilgileri yayınlayacağınız yerlerde UzmanWeb.Net şeklinde kaynak belirtiniz.
Bu uzun listeyi okuma nezaketi gösterdiğiniz ve bu konulara dikkat ettiğiniz için teşekkür ederiz.
UzmanWeb.Net