Gönderen Konu: www.hatmlforum.com Bilgi Paylaşım ve Eğlence Platformu  (Okunma sayısı 2036 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı WhisperSuLtaN

• Süper Moderatör
  • *
www.hatmlforum.com Bilgi Paylaşım ve Eğlence Platformu
« : Ağustos 10, 2009, 21:55:45 ÖS »
Site adresi: www.hatmlforum.com

Sitenin kuruluş tarihi: Henüz 1 aylık 05-07-2009 Tarihinde kuruldu

Sitenin kuruluş amacı: Öğretmenliğini yaptığım Antakya Ticaret Meslek Lisesi Öğrencilerini Kötü Alışkanlıklarından kurtarıp , onlara yepyeni , bir uğraş kazandırabilmek ve internet, internet aracları ile ilgili temel bilgileri öğretebilmek, insan yönetimi, liderlik özelliklerini ön plana çıkarabilmek.... tüm bu ciddi amaçları hissettirmeden onları eğlendirerek, taktir ederek, hırslandırarak yapmak için kurdum sitemi

Sitenin verdiği hizmet: Çok Çeşitli Bölümler var ... Eğitim, kültür , eğlence , kişisel beceriler, özgün ders anlatımları... vs

Sitenin altyapısı: Sitemde Forum SMF Portalım ise Simple Portal

Site ile ilgili yapımcı yorumu: (Sitemde Smf nin orjinal bilindik temasını kullanmak istemedim ... Colors isimli bi tema kullandım ki şansımdan gayet sorunlu bir temaymış :) herkesin cok kolaylıkla yüklediği bir modu ben günlerce uğraşarak yükleyebiliyorum ... ama yardım eden arkadasların sayesinde de cok şükür simdiye kadar isteyip de yapamadığım birşey olmadı ...
Önce sadece form olsun istedim ... Ama daha sonra çocuklarımın hevesleri, yeni yeni konular ekleyisleri bunları afişleme herkese gösterme isteği uyandirdi bende ... Dolayısı ile portal arayısına girdim ... Yoksa simdiye kadar portal nedir bilen birisi de değildim :) .... ama artik hemen her portalı kullanımları ile birlikte biliyorum :) simple portalı sevdim bir çok avantajı var bu yüzden onu tercih ettim ...
portal kuruldu kurulmasına ama dardı saginda solunda boşluklar vardı... işte o zaman bu siteyi yani www.uzmanweb.net i buldum ... sadece portalına bakmak istedim portalını sevdim beğendim ...
Sağolsun Adminim ile tanıstım ... Mk Portalın bana uygun olmadığına karar verdik ve Adminim sagindan solundan yeni ayarlar ile portalı tam ekran yaptı %100 görüntü de şimdi :)....
Sağ ve sol blokları sürekli değisiyor güncelleniyor ...
Özellikle özgün ders anlatımları ile her yeni derste bloklar sürekli değisecek .... en çok da buna güveniyorum zaten ... herhangi bi yerden alıntı olmayan lise müfredatına uygun özgün ders anlatımları ve özgün rehberlik konuları var .... henüz okullar acılmadı okullar açıldığında her branş öğretmeni kendi dersini kendi bölümünde moderatör sıfatı ile anlatacak ve portal da da her yeni konu kendi blogunda sürekli güncellenecek ...
Yeni olmama rağmen ... Kalp hastası bir öğrencimin bu gün bölümün birinde "sitede online olup konuları okurken öyle cok eğleniyorum ki hocam .... artık bilgisayar oyunları bile oynamaz oldum" sözleri beni cok mutlu etti...
Onlar hayata dair , bir çok şey öğrenecekler inşallah :) 
Tanıtımımı Resimlerle devam ettirmek istiyorum ...
Sizler için 10-08-2009 günki portal görüntülerini getirdim... Buyrun :))

Önce Portal

Ve Şimdi Forum

Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı Ozgur Hicyilmaz

• Süper Moderatör
  • *
    • Kişisel İnternet Sitem
-www.hatmlforum.com Bilgi Paylaşım ve Eğlence Platformu
« Yanıtla #1 : Ağustos 22, 2009, 15:39:04 ÖS »
1 Tema, sayfa boyutu, blok yerleşimi uyumu (2,5 puan)
2 Sadelik ve kolay kullanım (2,5 puan)
3 Site amacı ve içeriğin amaca uygunluğu (2,5 puan)
4 Renk seçimi (2,5 puan)

Toplam = 10/10 Puan

Sitenizi beğendim hocam.Forum teması çok hoş.Siteniz yeni ama bayağıda online kullanıcı mevcut.

Alıntı
Sitenin kuruluş amacı: Öğretmenliğini yaptığım Antakya Ticaret Meslek Lisesi Öğrencilerini Kötü Alışkanlıklarından kurtarıp , onlara yepyeni , bir uğraş kazandırabilmek ve internet, internet aracları ile ilgili temel bilgileri öğretebilmek, insan yönetimi, liderlik özelliklerini ön plana çıkarabilmek.... tüm bu ciddi amaçları hissettirmeden onları eğlendirerek, taktir ederek, hırslandırarak yapmak için kurdum sitemi

Bir öğretmene yakışan en güzel amacı seçmişsiniz hocam  ;D

Çevrimdışı WhisperSuLtaN

• Süper Moderatör
  • *
« Yanıtla #2 : Ağustos 24, 2009, 19:50:54 ÖS »
:) Çok tşk ederim ...

Bu yorum beni dahada yüreklendirdi ... iyiki varsınız :)

Çevrimdışı Tilsimli

• PortalTema
  • Moderatör
  • *
    • PortalTema.Com Mkportal Tema Tasarım
« Yanıtla #3 : Eylül 26, 2009, 23:47:15 ÖS »
Gayet başarılı bir çalışma olmuş hocam uyum güzel çalışmalarınızın devamı dilerim..
Mkportal Temaları

http://www.portaltema.com

Çevrimdışı WhisperSuLtaN

• Süper Moderatör
  • *
« Yanıtla #4 : Eylül 27, 2009, 00:03:14 ÖÖ »
Çok Teşekkür ederim Sizin gibi ustaları izliyorum :)