Gönderen Konu: [YARDIM] Clik Reklam Kodu  (Okunma sayısı 2009 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cuneyt1098

[YARDIM] Clik Reklam Kodu
« : Mart 01, 2011, 23:03:42 ÖS »
Merhaba arkaşdalar.

Benim bir sitem var bu siteye Google'dan reklam almayı düşünüyorum. Tekil hitim 200 cıvarı olduğu için reklamlara tıklayan olmayacaktır. Bu yüzden siteye girer girmez sanki reklama tıklamış gibi yeni sekmede reklam açılmasını istiyorum. Yada boş bir yere tıkladığında da reklam açılsa olur. Ama ilk söylediğimi tercih ederim. Bunun kodu özel mi yoksa Google bize bu kodu da veriyor mu? Ayrıca bu yöntemi kullandığımda TIK başına daha az mı para alırım?
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
-[YARDIM] Clik Reklam Kodu
« Yanıtla #1 : Mart 02, 2011, 10:30:56 ÖÖ »
Site girişince otomatik reklam penceresi açtırabilirsin ama otomatik tıklatma yapamazsın.Tıklama sayısını kullanıcıları tıklamaya zorlayarak arttırabilirsin.Fakat kullanıcıları tıklamaya teşvit etmek kurallara aykırıdır.Google bunu farkederse hesabını kapatabilir.

Çevrimdışı Cuneyt1098

« Yanıtla #2 : Mart 02, 2011, 12:28:38 ÖS »
Peki şöyle bişey olsa olurmu acaba?

1. Bazı film izleme sitelerinde var (Film izlerken denk geldim benim sitemin iç yapısı bu değil) Mausu nereye götürürsen facebook begen bux oraya gidiyor ve boş biyerede tıklasan sayfayı beğenmiş oluyorsun. Bunu reklamdada yapabilirmiyiz?

2. Reklama zorla la değil istekle tıklatacaksın ama tıkladıgında açılan sayfayı hiç incelemeden direk kapatırsa sorun olurmu acaba ?

Çevrimdışı AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #3 : Mart 02, 2011, 13:54:12 ÖS »
Öyle hareket eden bir kod elimde yok.Ziyaretçi reklama tıkladığında açılan sayfada ne kadar çok kalırsa bu senin için daha kazançlı olur.

Çevrimdışı Cuneyt1098

« Yanıtla #4 : Mart 02, 2011, 14:27:31 ÖS »
Peki Ptc sitelerindeki gibi reklama tıkladığında beli bir süre dolması bekleniyor sonra doğrulama kodunu giriyorsun sonrada üyenin profilinde tıkladığıga dair 1 artma oluyor (genelde 0.01$) artışdan anlaşılıyor. Bunu Google reklamına uygulaya bilirmiyiz? Uygulansa bile buna Google izin verirmi? Sözleşmede bunun yasak olmasına dair bir madde varmı?

Çevrimdışı burajan

• Web Programcısı
  • Administrator
  • *
  • Web Programcısı
    • Burak ŞİMŞEK - Kişisel İnternet Sitesi
« Yanıtla #5 : Mart 02, 2011, 17:29:33 ÖS »
Google'un belli kuralları vardır, Google bu kuralları çiğneyenlere ilk başta uyarı gönderebilir tekrarında hesabı kapatabilir veya direk kapatabilir.

Google reklamlarında bir sayfaya en fazla 3 reklam kodu eklenmelidir.

Dediklerinizi çeşitli javascript kodlamarıyla yapabilirsiniz ancak Google'un şartlarına uymayacağı için, hesabınızın kapatılacağını unutmayın. Çünkü Google'un prensiplerinde ziyaretçiyi zorla reklama tıklamaya teşvik edecek herhangi bir uygulama yasaktır.

Benim bildiklerim bunlar.

Dolayısıyla yapmanız gereken ya Google kodlarını siteye ekleyecek ve ziyaretçilerin tıklamasını bekleyeceksiniz yada alternatif reklam hizmetlerini kullanacaksınız. Tabiki hangi reklam hizmeti olursa olsun şartlarını okumaya unutmayın.

Bakınız: Google AdSense Program Politikaları
Kişisel İnternet Sitem => buraksimsek.com.tr - http://www.buraksimsek.com.tr

Lütfen özel mesaj ile destek istemeyiniz. Önce forumda arama yapınız daha sonra forumda ilgili bölüme konu açınız.

Çevrimdışı Cuneyt1098

« Yanıtla #6 : Mart 02, 2011, 17:34:46 ÖS »
Bilgi için teşekkür ederim.