Gönderen Konu: Yerden Şut, Üstten Aut!  (Okunma sayısı 1158 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı myscandium

Yerden Şut, Üstten Aut!
« : Eylül 14, 2009, 18:29:02 ÖS »
Site adresi: http://yerdensutusttenaut.blogspot.com/
Sitenin kuruluş tarihi: Yaklaşık olarak bir ay
Sitenin kuruluş amacı: Forumlarda tartışılması günden güne zorlaşan futbol konusunda görüşlerimi özgürce ve kendi kurallarım ile aktarabilmek.
Sitenin verdiği hizmet: Ülke ve Dünya futbol gündemine ilişkin analizler, haberler veriyoruz.
Sitenin altyapısı: Zannedersem HTML, blogger altyapılı. ( Pek anlamam kodlamadan )
Site ile ilgili yapımcı yorumu: Hakim olduğum grafik tasarım programları ile bütün bannerlarımı ve mümkün mertebe haber görsellerimi kendim hazırlıyorum. Hazır resim kullansam bile efektlerle blogda kendi çizgimi yaratma gayretindeyim. Blogdaki ortaklarım ile görev bölümü yaparak yurt ve dünya liglerini ayrı, tribünleri ve taraftar gruplarını ayrı takip ediyoruz. Bloga ismini veren İlker Yasin'in sözü ise gerçek bir olaydan alıntıdır.

İlgilerinizi ve yorumlarınızı beklerim.
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

Çevrimdışı poremek

-Yerden Şut, Üstten Aut!
« Yanıtla #1 : Eylül 14, 2009, 18:50:57 ÖS »
İsim Gerçekten Tuhaf Ve Hoş  :'1

Walla Gzel Düşünce :)

Peki Hitler Nasıl :D

Puanlama Yapıcaktım ama Bizden Geçti Artık Onlar :)

Çevrimdışı myscandium

-Yerden Şut, Üstten Aut!
« Yanıtla #2 : Eylül 14, 2009, 18:57:33 ÖS »
İsim Gerçekten Tuhaf Ve Hoş  :'1

Walla Gzel Düşünce :)

Peki Hitler Nasıl :D

Puanlama Yapıcaktım ama Bizden Geçti Artık Onlar :)

Teşekkürler yorum için öncelikle. 15 gün kadar evvel sayacı kurdum, şu anda 909 görüntülenme yazıyor. Msn iletisinden başka reklamımız yok. :) Tam başlangıç rakamları yani. Blog İdman Yurdu başvurusu yapacağız bir süre sonra, kabul edilirsek hit alırız gibi geliyor.

Çevrimdışı myscandium

-Yerden Şut, Üstten Aut!
« Yanıtla #3 : Eylül 16, 2009, 01:18:57 ÖÖ »
Güncelleme:

Sağ sütunda analizler adında bir linkler listesi açtık ve burada bazı gelecek vaadeden tanınmamış futbolcuların incelemelerine yer vereceğiz. Bir nevi scout'luk yani. Henüz kendi blogumuza nasıl ek sayfa ekleyebileceğimizi bulamadığımızdan konuları aktif olduğumuz başka bir foruma açıp mesaj linklerini veriyoruz.

Bu arada lütfen yorumlarınızı ve puanlarınızı eksik etmeyin. Sizlerin görüşleri ile daha iyi noktalara taşıyacağız blogumuzu.

Çevrimdışı myscandium

-Yerden Şut, Üstten Aut!
« Yanıtla #4 : Eylül 22, 2009, 15:47:35 ÖS »
Unutulmuş bir bölüm sanırım burası forumda. 4-5 moderatör da atanmış oysa, en azından onların görüşlerini almak isterdim. :-[