Gönderen Konu: Yılbaşına kadar yeni Mac yok  (Okunma sayısı 716 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı GozyaSi

• Haber Editörü
  • Süper Moderatör
  • *
  • Insan Inandigi Gibi Yasar, Yasadigi Gibi Ölür
Yılbaşına kadar yeni Mac yok
« : Kasım 11, 2008, 18:50:47 ÖS »
Geçtiğimiz ay yenilediği dizüstü bilgisayar serisi MacBook’ların ardından masaüstü bilgisayar serisini de yenileyeceği beklentisi yaratan Apple’dan açıklama geldi.

Apple’ın geçtiğimiz ay piyasayaya sürdüğü yeni MacBook serisinin ardından masaüstü bilgisayar serisi iMac ve taşınabilir masaüstü bilgisayar sürümü Mac mini’lerin güncelleneceği dedikodusu Apple sözcüsü Bill Evans tarafından yalanlandı.

Bill Evans’ın ünlü Apple haberleri sitesi Macworld’a verdiği röportaja göre Apple, 2008 yılı için başka ürün lansmanı yapmayacak. En yakın ürün lansmanı ise 2009 yılının 10 Nisan tarihinde yapılacak.

Evans’ın yaptığı açıklamaya göre, 10 Nisan tarihinde Apple’ın ev kullanıcılarına yönelik üretimini yaptığı iMac modelleri ile monitörsüz olarak satılan küçük ve ucuz Mac mini modelleri yenilenecek.

2005 yılında piyasaya sürülen Mac mini modelleri üzerinde birkaç donanım iyileştirmesi dışında büyük bir güncelleme yapılmadı. Ekim ayı içerisinde güncellenen MacBook serisi Apple fanatiklerinin uzun zamandır güncellenmeyen Mac mini modeli için de yeniliklerin geldiği dedikodusununu çıkarmasına sebep olmuştu.

Kaynak: ntvmsnbc

Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google
Eger Bir Gun Dunyaya Ait Cok Buyuk Bir Derdin Olursa, Rabbi'ne Dönüp
''Benim Büyük Bir Derdim Var''
Deme!

Derdine Dönüp 
''BENIM COK BÜYÜK BIR RABB 'IM VAR!''
De!