Gönderen Konu: google adsense para kazanmak - mak  (Okunma sayısı 12135 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı retry

• Moderatör
  • *
    • Trakya Müzik - Türk piyanist Birliği
google adsense para kazanmak - mak
« : Ocak 03, 2007, 03:18:44 ÖÖ »
merhaba arkadaşlar başlığı uzun yazmamın nedenini ilerliyen günlerdeki 
arama motorları optimize  yazılarımda açıklıyacağım :) şimdi kısa bir süre önce bölüm olmadığı için yönetime özel açtığım konuyu sizlerede sunmak istedim.

yajklaşık 2 yıldır adsense üyesiyim. ve buzamana kadar baya tecrübelerle  googleden para kazanmaya  başlamış bulunuyorum.

bu bilgilerimi sadece sizlerle paylaşıyorum .

günlük tekil hiti 250 ile 1000   çoğul hiti 5000 ila 15000 arasında olan bir site sahibi olmanız şart!! çünkü  google    gösterimi az olan  sitelere düşük kazançlı reklamlar gösterime sokmakta.

az para kazandıran reklamlar türk sitelerinin reklamlarıdır eğer sitenizde hiç bir yabancı site reklamı çıkmıyorsa  adsense yolculuğunuzun başındasınız demektir.!

sitenizde  google reklamlarının gösterildiği yerlerde önem taşımaktadır.   ve sadece  1  noktada 1 kanalla reklam gösterimi yetersizdir.
 örneğin uzmanweb  hersayfada  uzmanweb forum menüsünün altındaki gibi  468x60 adsense reklamı bulunmaktadır.  ve üst bannerde de hersayfada görünen adsense reklamı bulunmakta ..
 google adsense  panelinizden bu reklamlara (kanal)channel  eklemiş olmalısınız.
    bu kanalların isimleride şöyle olabilir
  üst banner
  forum  menü altı    bu şekilde kanalları belirledikten sonra tıklama istatistikleriniz kanallara göre verilecektir.  bu sayede siz  sayfanızın en verimli noktasını belirliyebilirsiniz.
reklamlarınızı  her sayfanıza  değişik kanallarla tıklanabilirliği yüksek yerlere adapte ediniz.

google  tıklamalar nasıl kazandırıyor  ?
işte en önemli noktaya geldik.   google adsense  gösterdiği reklamların tıklanmalarına
0.02 ila 0.10 rasında kazanç vermekte  fakat benim googlenin mantığını anlamış olduğum ve kazancımdaki artışa yansımasına dayanarak  tıklanan ve açılan sayfanın içinde gezildiği zaman  bu kazancın katlanarak arttığını ve hanenize yazıldığını söyliyebilirim.!! - Sayfa eCPM -

kazançlarınıza  sizde tıklıyarak katkıda bulunabilirsiniz  fakat bu yazımı okumadan asla denemeyin derim.

1. google panelinizden giriş yaptığınız  pc den  google reklamlarına tıklamayınız.
   2.   Sayfa TO  %1 i geçmemeli  yani 10000  gösterimde  100 tıklama sakıncalıdır. ve google hemen sitenizi takibe alır ( beni geçtiğimiz ay takibe aldılar kazancım %90 düştü oradan anladım)
  3. günde 2 -3 kere reklamlarınıza tıklıyabilirisiniz
  4. bu reklamlar  yabancı sitelerin  reklamları olmalıdır.
  5. bazı yabancı siteler google reklamları içermektedirler  eğer böyle bir site açıldıysa kof çıktı demektir. o sizden para kazanmayı  bekliyor  kazandırmasını bekliyemessiniz
  6. açılan  sayfayı kapamadan online olduğunuz sürece  içeçrisindeki menüleri geziniz.
  7.  1 -2 saat sonra kapattığınız  sayfa size  dahafazla kazandırmış olucaktır.

ilk başlarda bunu bizzat test ederek öğrendim  ama artık ihtiyaç duymuyorum.

bildiğiniz gibi  google adsense tıklama teşvik etmek  yasaktır . fakat üyelerinizden nasıl tıklama desteği alabileceğinizi ve googleye çaktırmadan bunu yürütebileceğinizi bir sonraki yazımda bildireceğim..   iyi kazançlar.
« Son Düzenleme: Mart 11, 2007, 03:41:20 ÖÖ Gönderen: retry »
Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

paylaşmak Güzel şey. 

Çevrimdışı retry

• Moderatör
  • *
Ynt: google adsense para kazanmak - internetten para kazanmak
« Yanıtla #1 : Ocak 03, 2007, 03:38:46 ÖÖ »
yazı dizime devam ediyorum Alıntı Değildir!!!!

yukarıdaki yazımızda  üyelerin  tıklamaya teşvik edilmesinin yasak olduğunu  belirtmiştik.  bu demek oluyorki bir konu açıp üyelerinize lütfen reklamlarımıza tıklayarak bize destek olun diyemiyorsunuz  dersenin google anlaşmanızı fes ediyor  bekliyen bir ödemeniz varsa iptal ediliyor.

şimdi  diyorsunuz  ben gelirimi biraz daha  yükseltmek istiyorum!!
 ozaman size birkaç  işe yarar tüyo veriyorum. .

siteniz ilk yazımdaki gibi sayfa gösterimleri iyi fakat tıklama az ve kazanamıyorsunuz 
Bi tavsiye. .
bir  yazı dizisi hazırlayın bu yazı dizisinin başlığı   şöyle olabilir  sitemize destek için lütfen aşağıdaki resimli uygulamaya 1 dk nizi ayırınız.
  bu resimli anlatım konusu ve içeriği çok basit .  üyelerinizin google reklamlarınıza tıklaması için foruma konu açarsanız onlar size destek olmak istiyecek  ve hemen yukarıdaki reklamlarınıza tıklıyacaktır . google  babada sitemize destek olun başlıklı konudan  artan tıklamaların nedenini araştırıp sizi yakalıyacaktır. yazı dizinizde
siteniz içerisinden 10 adet link belirleyin
örneğin: http://www.uzmanweb.net/index.php?option=com_smf&Itemid=55
             http://www.uzmanweb.net/index.php?option=com_contact&Itemid=3
             http://www.uzmanweb.net/index.php?option=com_smf&Itemid=55#5
             vs vs vs    ben kısa kestim   ve üyelerinizden mesajınız -yazı diziniz içerisindeki bu 10 - yada fazla verdiğiniz linklerden birini seçip  tıklamalarını ve açılan sayfadaki  reklamlarınızın hangilerine ve nasıl tıklayacaklarını tarif edin. son işlem olarak  üyelerinize bu mesaj yada yazı dizinizi  sitenizin email yada özel mesaj siztemi ile ulaştırın. 

aslında ben size  bu yolları gösermektense  google adsense mantığını anlamanıza yardımcı olmak için yazılarıma devam ediceğim.

bir sonraki yazımda googlenin kazandıran reklamlarını  hangi sitelerde nasıl yayınladığını açıklayacağım. .

paylaşmak Güzel şey. 

Çevrimdışı retry

• Moderatör
  • *
« Yanıtla #2 : Ocak 05, 2007, 11:52:06 ÖÖ »
google adsense en çok kazandıran reklamları gösterimi ve pagerank ı yüksek olan sitelerde yayınlamakta bazı siteler ayda 5000  10000 usd kazanmaktadır.

bazı siteler tıklama başına 1- 2 usd kazanmaktadır .  eğer 1 tıklamaya 10 20 100 usd verenlerin olduğu söyliyentileri yalandır.  kimse 1 tıklamaya  10 20 yada daha fazla ödeme yapmaz ..
 kazanan siteler gösterimleri ve tıklamaları fazla olan sitelerdir.

google kazandıran reklamlarını gösterimi çok ve pagerankı büyük sitelerde yayınlıyor demiştik  fakat  google adsense reklamına tıklamayla iş bitmiyor  sitenize giren ziyaretçinin o reklama tıklıyarak açılan sayfanın içeriğini beğenip gezmesi gerekli bu işlemde kazancınız 0,02 den  0,10 - 1,00  arasında olucaktır.

paylaşmak Güzel şey. 

Çevrimdışı Yunus Emre

• Doğduğum gün, öleceğim gün, diriltileceğim gün.
« Yanıtla #3 : Ocak 10, 2007, 15:01:25 ÖS »
ARTIK GOOGLE KAZANIYOMU KAYBEDİYOMU ANLABİLMİŞ DEĞİLİM  :P
Tema Reklam - Tanıtım.

Çevrimdışı retry

• Moderatör
  • *
« Yanıtla #4 : Ocak 10, 2007, 21:52:00 ÖS »
google   çok kazanıyor..   benim tahminimce kazancının %25 ini web masterlara dağıtıyor.

geçtiğimiz aylarda web masterliğini yaptığım bir site için adsense adwors reklamlarını kullandım 2 hafta gibi  bir sürede 100 ytl  lik reklam yayınlattık.

paylaşmak Güzel şey. 

Çevrimdışı muraterb

« Yanıtla #5 : Ocak 26, 2007, 22:55:09 ÖS »
retry bilgilerin için çok teşekkürler peki bir sorum olacak google bir limit koyuyormu bu konuda mesela bu ay içinde en az bu kadar tıklanması gerekiyor bunun altında bir tıklama sayısında bekleneni veremediği için bizden para alma durumu varmı? var diye bişey duymuştum bu olay ne kadar doğru ne kadar yalnış bi açıklarsan sevinirim.

Çevrimdışı retry

• Moderatör
  • *
« Yanıtla #6 : Ocak 28, 2007, 23:22:18 ÖS »
böyle bişey yok  sitenizin kapasitesi  kadar gösterim yapar sitenizin kapasitesi kadar tıklama ile kazanç sağlarsınız  yani google  size  şu kadar gösterim yapmalısınız diye bir kısıtlama koymuyor.

paylaşmak Güzel şey. 

Çevrimdışı baranbey

« Yanıtla #7 : Ocak 31, 2007, 18:51:12 ÖS »
teşekkür ederim kardeşlik verdiğin bilgilere, ben bu adsense yi araşırırken kafayı yedim sadece şunu söylüyeyim google KOCAMAN BİR SIR adamlar sır küpü ve şunu tavsiye edebilirim kesinlikle ve kesinlikle dürüst olun adamlar sanki yanımızdaymış gibi ne yaptıgımızı biliyorlar yani kandıramıyorsun bir gün patlatıyorlar hiç acelesi yok böyle bir çok arkadaşım bannlandı ve paraları gitti.. :(

Çevrimdışı retry

• Moderatör
  • *
« Yanıtla #8 : Şubat 05, 2007, 20:07:47 ÖS »
tekrar selamlar arkadaşlar   ilk mesajımdaki başlığı uzun yazma nedenini açıklıyacağım demiştim.   bu  başlık benim tahminimce internette çok aranankelimelerden oluşuyor
ve bizde uzmanweb page rank  ve uygun kelimelerle bu konunun googleye indexlenmesine
şahit olduk http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=google+adsense+para+kazanmak+&btnG=Ara&meta=    buradan bakabilirsiniz. .

bu  konu googleden para kazanmaktı  ama bu küçük uygulama sayeesinde 100 lerce  hata ummadığınız kadar ziyaretçi alabilir google kazancınız için gerekli olan tıklama ve gösterim elde edebilirsiniz.  buradan çıkaracağınız  ders  ilk mesajımda bu konunun googlede çıkması için uygun başlık ve içerik ekledim tahmin ettiğim gibi aramada iyi bir yere geldi

bu konuda arama kelimesi  '' adsense para kazanmak ''

paylaşmak Güzel şey. 

Çevrimdışı CaSh

• CaShTR
    • CSHTR | 2005
« Yanıtla #9 : Şubat 06, 2007, 02:35:38 ÖÖ »
güzel yazı ancak bana reklamda değil arama motorunda 0.5 ile 1 $ arası veriyor 10-20 kişi bi ekip basıyor zati site gelirimiz bağış oluyor 1.5 senede 500$ birikmiş komik bi para ben server parası 1milyar verdim o kadar emek yani istediğimi kazanmıyorum:)
halbuki paylaşım yazınca googleda 5.yim bi yanlışlık var bence:)
http://wWw.cShTR.CoM <> Türkiye'nin En İyi Paylaşım Portalı

Seo4Smf Tagleri: