Arkadaşlar bende google adsense maceramı yazayım dedim
Ben de siteme google adsense reklamları aldım bayağı bir reklam var ve hepsi ingilizce ama siteye günlük tekil hit enaz 30 en fazla 150 oluyor. Bu sebepten bu adsenseden pek fazla para kazanamıyorum. Adsenseyi siteye 2006 nın mayıs ayında almıştım ve 2006 nın Ekim ayında yani 5 ay sonra 50$ civarı para birikmişti ve bu parayı alabilmek için 100$ a ulaşmalıydım

Bende herşeyi göze alarak hile yapmaya karar verdim isterse google hesabımı kapatsın dedim ve şöyle yaptım: Bilgisayara işletim sistemini kurduktan hemen sonra deepfreeze yükledim. Sonra sitemi açıp reklamlara tıkladım ve bilgisayarı ve modemi resetleyip tekrar siteyi açıp reklamlara tıkladım bunu sürekli belli aralıklarla bu zamanlamalara felan pek fazla dikkat etmeyerek tekrarladım ve 10 gün sonunda 5 ayda kazandığım paradan daha fazla oldu. 124$ a ulaştığında bıraktım yapmayı ve para isteği istedim. Bu arada pek araştırmadığım için bilmiyordum. Parayı isteyince pin kodu istedi meğer postayla pin kodunu içeren bir zarf gönderiyorlarmış banada gelmemişti bu zarf orda pin adresinize gelmediyse yeni bir pin oluşturabilirsiniz diye birşey vardı bende hemen tıkladım tabi ve 15 gün sonra adrese zarf gönderdiler önünde google felan yazıyordu neyse içindede pin kodu vardı. Hemen pin kodunu girdim ve paramı istedim. Ha bu arada daha param 50$ iken banka hesap numaramı eklemiştim google hesabıma 1.10$ hesabıma yatırmışlardı teyit için. Ve pini girdikten 1 ay sonra 124$ ın ytl karşılığı hiçbir kesinti yapılmadan türkiye iş bankası hesabıma yattı

parayı aldıktan sonra bir daha hiç öyle yapmadım. şimdi 2 aydır 11$ ım var

Google bundan dolayı beni hiç uyarmadı.. Sadece adsenseyi ilk aldığım zamanlarda aynı bilgisayardan hem kendi reklamlarıma tıklıyordum hemde adsense hesabıma bakıyordum 2 hafta sonra "kendi reklamlarınıza tıklıyorsunuz, bunu deneme için yapıyorsanız yapmayın sistem işlemektedir" gibi bir uyarı mesajı almıştım.