Gönderen Konu: google adsense para kazanmak - mak  (Okunma sayısı 12136 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı retry

• Moderatör
  • *
    • Trakya Müzik - Türk piyanist Birliği
-google adsense para kazanmak - internetten para kazanmak
« Yanıtla #30 : Mart 07, 2007, 00:31:50 ÖÖ »
Hocam Önceki sayfalarda türkçe ve yabancı reklamlardan bahsetmişsiniz.Bu reklam dil seçinimi bizmi yapıyoruz yoksa otomatik olarak googlemi belirliyor.?
Bide Sitemi ilk açtığımda ortalama günde 1-3 $ veriyordu ama yaklaşık 3 aydır yok denecek kadar az veriyor bu neden kaynaklanıyor.REklam yerlerini hiç değiştirmiş değilim..
evet sn Admin in belirttiği gibi google yayınlıyacağı reklamları kendi belirliyor  ha bunu  tek tek seçmiyor tabiki . .
onlar bir mantık bir yazılım geliştirmiş.
sitenizin sayfa gösterimi - page rank 'ı  alexa sıralaması  gibi  yani  kısacası  sitenizin ziyaretçi trafiği ne göre otomatik yayınlıyorlar  bu demektirki onlar müşterilerine en çok gösterim yapacak siteleri seçiyor  ve  reklam gelirinin bir kısmını   gösterim yapan adsense üyelerine dağıtıyor.

arkadaşlar  adseseden kazanan çok var  arkadaşların isimlerini ve sitelerini  vermek istemiyorum çünkü google  kurallarında gelir bilgileri gizli tutulmalı diyor. 
fakat sizler için  bir site sahibinden aldığım 1 aylık kazanç bilgilerini
paylaşmak istiyorum 

Konuyu Paylaş:
  delicious  facebook  twitter  google

paylaşmak Güzel şey. 

Çevrimdışı reallegendone

« Yanıtla #31 : Mart 07, 2007, 11:09:03 ÖÖ »
Arkadaşlar bende google adsense maceramı yazayım dedim  :)
Ben de siteme google adsense reklamları aldım bayağı bir reklam var ve hepsi ingilizce ama siteye günlük tekil hit enaz 30 en fazla 150 oluyor. Bu sebepten bu adsenseden pek fazla para kazanamıyorum. Adsenseyi siteye 2006 nın mayıs ayında almıştım ve 2006 nın Ekim ayında yani 5 ay sonra 50$ civarı para birikmişti ve bu parayı alabilmek için 100$ a ulaşmalıydım  :D Bende herşeyi göze alarak hile yapmaya karar verdim isterse google hesabımı kapatsın dedim ve şöyle yaptım: Bilgisayara işletim sistemini kurduktan hemen sonra deepfreeze yükledim. Sonra sitemi açıp reklamlara tıkladım ve bilgisayarı ve modemi resetleyip tekrar siteyi açıp reklamlara tıkladım bunu sürekli belli aralıklarla bu zamanlamalara felan pek fazla dikkat etmeyerek tekrarladım ve 10 gün sonunda 5 ayda kazandığım paradan daha fazla oldu. 124$ a ulaştığında bıraktım yapmayı ve para isteği istedim. Bu arada pek araştırmadığım için bilmiyordum. Parayı isteyince pin kodu istedi meğer postayla pin kodunu içeren bir zarf gönderiyorlarmış banada gelmemişti bu zarf orda pin adresinize gelmediyse yeni bir pin oluşturabilirsiniz diye birşey vardı bende hemen tıkladım tabi ve 15 gün sonra adrese zarf gönderdiler önünde google felan yazıyordu neyse içindede pin kodu vardı. Hemen pin kodunu girdim ve paramı istedim. Ha bu arada daha param 50$ iken banka hesap numaramı eklemiştim google hesabıma 1.10$ hesabıma yatırmışlardı teyit için. Ve pini girdikten 1 ay sonra 124$ ın ytl karşılığı hiçbir kesinti yapılmadan türkiye iş bankası hesabıma yattı :D parayı aldıktan sonra bir daha  hiç öyle yapmadım. şimdi 2 aydır 11$ ım var :D Google bundan dolayı beni hiç uyarmadı.. Sadece adsenseyi ilk aldığım zamanlarda aynı bilgisayardan hem kendi reklamlarıma tıklıyordum hemde adsense hesabıma bakıyordum 2 hafta sonra "kendi reklamlarınıza tıklıyorsunuz, bunu deneme için yapıyorsanız yapmayın sistem işlemektedir" gibi bir uyarı mesajı almıştım.  :)

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #32 : Mart 07, 2007, 11:58:24 ÖÖ »
Google hesap 100$ ı aştıktan bir ay sonra veriyor parayı.Bu sürede bu gibi hilelerle para kazanmaya çalışırken hesabınız kapanırsa tüm para gider.bu tür durumlardan sakınmak lazım.

Çevrimdışı transformers_armada

-google adsense para kazanmak - mak
« Yanıtla #33 : Mayıs 06, 2007, 21:12:13 ÖS »
Google adnedse html kodu diye bir şey var.O html kodunu sitemize yüklüyoruz.O en çok yükleyene para kazandırıyo ben yapmak istemedim kaybedersem çok üzülürüm :'( :'(

Çevrimiçi AdmiN

• Genel Sorumlu
  • Administrator
  • *
  • ~|| Bilginin Gücü ||~
    • Kişisel Web Sitem
« Yanıtla #34 : Mayıs 06, 2007, 23:01:53 ÖS »
En çok yükleyene para kazandırmıyor.Html isim kontrol dosyası ile sitenin size ait olup olmadığını kontrol ediyor.

Çevrimdışı retry

• Moderatör
  • *
« Yanıtla #35 : Haziran 07, 2007, 04:13:10 ÖÖ »
Google adnedse html kodu diye bir şey var.O html kodunu sitemize yüklüyoruz.O en çok yükleyene para kazandırıyo ben yapmak istemedim kaybedersem çok üzülürüm :'( :'(

en çok yükliyene diye bir durum söz konusu değil.  html kodunu kendin panelinden kanalı ile  yaratırsın
sitene entegre edersin.  ve artık sayfanın gösterimine ve tıklama oranına göre kazanmaya başlarsın.

paylaşmak Güzel şey. 

Çevrimdışı ZeuS

« Yanıtla #36 : Ekim 10, 2007, 23:58:14 ÖS »
Hem tekil hem de çoğul hitim armasına rağmen eskisi gini kazanamıyorum. Günlük kazancım ciddi anlamda düştü. Bunun sbebi ne olabilir acaba?

Çevrimdışı retry

• Moderatör
  • *
« Yanıtla #37 : Mart 20, 2008, 15:35:18 ÖS »
bunun sebebi Google reklamlarınız  Artık Linkten ibaret..    ziyaretcileriniz    reklam alanının neresine tıklarsa tıklasın  reklama tıklanmış kabul ediliyordu   şimdi  reklamın adının yazdığı linke tıklayıp siteye gitmesi gerekiyor.

paylaşmak Güzel şey. 

Seo4Smf Tagleri: