UzmanWeb.Net
  ANA SAYFA   FORUM   RESİMLER   GÖRSEL DERSLER   TOPLİST   DERSLER   İLETİŞİM

Mayıs 16, 2008, 13:26:19 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Forum   Yardım Oyun Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Youtube'a Bir Yasak Daha..  (Okunma Sayısı 378 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
GozyaSi
Haber Editörü
Moderatör
*

Meslek: Öğrenci-Üni.

Insan Inandigi Gibi Yasar, Yasadigi Gibi Ölür

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
« : Nisan 06, 2007, 23:53:16 ÖS »

Tayland Youtube erişimini engelledi..

Youtube'a erişim Tayland hükümeti tarafından engellendi. Sitede kralla dalga geçilen bir video var.

Tayland yönetimi video portalı YouTube'a erişimi engelledi. Engelleme sebebi olarak kral Bhumibol Adulyadej'le dalga geçilen bir video gösterildi. Tayland'da krallığı koruma amaçlı katı kanunlar geçerli.

Şu anda Tayland'dan Linkleri Görebilmek İçin
Kayıt Olun veya Giriş Yapın
www.youtube.com
adresine erişmek isteyenler karşılarında iletişimle ilgili bakanlığın sitesini buluyorlar.

Hatırlayacağınız üzere Mart ayında da Türkiye'de aynı siteye erişim yasaklanmıştı. Yasağın sebebi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili uygunsuz bir videonun yayınlanmasıydı.

Kaynak:Chip

Seni seviyorum ağır cümledir
Herkese söylenmez
Bazen yıllarca beklenir o bir çift söz için
Dili yakar dudağı yakar bedeni kavurur lime lime eder
Velasıl yürek işidir
Bi ömür pahasına ilk defa söylenir
Keşke bana günde bin defa söylemeseydin
ve sonra her bedene uygun bir hırka gibi önüne gelene giydirmeseydin. NefeS
ziyaretci12
Yeni Üye
*

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
« Yanıtla #1 : Nisan 07, 2007, 10:18:07 ÖÖ »

Bence Çok Sacmaya Neden İnsanlar İnsanlarla Dagla Gecerler Ve Neden Hep Birbirlerini Küçük Düşürmeye Çalışırlar Bunu Anlamış Değilim Bence Çok Ayıp Ama Malesef Hiç Kimse Binim Gibi Düşünmüyor Ve Düşünenlerin Elindende Bişey Gelmiyor Herhalde

Bunun Üzerine Bende Sizlerle Bişey Yaplaşacam Bu Gece Saat 24:00 Birkanalda Haber Vardı Sunucu Haberleri Sunmaya Başladı Ve Haberlerin Arasını Boyle Bir Haber Koymuş.
Herzaman Amerika Bizi Birbirimize Karıştırıyordu Şimdiyse Bir Türk Vatandaşımız Amerikayı İç İçe SoktuBakın İlginç Olan Nerdir Biliyormusunuz Zaten Bu Bir Gercektirki ABD. Herzaman Türkiyeyi Sevmedi Ve Sevmezde Neyse Konuma Geleyim Yukarda Kalın Yazıyla Belirlediğim Yerler Haberin Arasına oyle Bir Haber Koymuşlar. Haberin Gerceği Haberler Bitikten Sonra Anlaşıldı Bir Türk Bayan Kitap Çıkarmış Ve ABD. İle ilgili Bir Kaç Şey Paylaşmış Yani Okadarda Abartılacak Bişey Değildir Çönkü Kitapı Basan Bendim ve Kadında Canlı Yayın Haberlerine Çıktı Sunucu Bişeyler Soyledi Kıdanda He İşte Ben Bunu Boyle Yaptım Bu boyle Oldu Bende Herşinyin Gercek Olduğunu Zanediyorum Ve Gözlerimi Tv Ayırmıyorum En Son Baktımki Bu Bir Reklamış Yani Diyeceğim Bu ki İnsanlar Para İçin Herşey Yapıyorlar. Ve Hiç Bişeyde Gercek Değil Sadece Gözlerimizle Görmeyenedenk!
Saygılar.
« Son Düzenleme: Nisan 21, 2007, 06:32:01 ÖÖ Gönderen: byacarajans » Logged
ay-ışığı
Üye
**

İsim: ay-ışığı
Meslek: Ev Hanımı

Aktiflik
Deneyim
Seviye
WWW Stats
« Yanıtla #2 : Nisan 21, 2007, 06:20:37 ÖÖ »

byacarajans bey yazınızın bazı kısımları anlaşılır değil imla yanlışı var ama düşüncelerinize katılıyorum bazı kişiler kendilerini daha iyi hissetmek amacıyla başka kişileri veya başka milletleri aşşağılamaya çalışıyorlar ama bunlar ne kadar değersizdirki asla amaçlarına varamıyorlar yani boşuna uğraşıyorlar bir ata sözü vardı sanırım doğru yazabilirim aklımda kalanı(ALTIN YERE DÜŞMEYLE DEĞERİNİ KAYBETMEZ )(GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ)
ziyaretci12
Yeni Üye
*

Aktiflik
Deneyim
Seviye
 Stats
« Yanıtla #3 : Nisan 21, 2007, 06:32:57 ÖÖ »

Slm Mrb ay-ışığı Uyardığın İçin Çok Teşekür Ederim Baya Bir Karekter Hatası Yapmışım Çok Teşekür Ederim Saygılar.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: