|
|
Sayın admin, Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın adlı siteme ziyaretçi defterinizi eklemiştim. Ancak son 15 gündür defter açılmıyor ve hata veriyor. tam en gerekli zamanda. çünkü yaptığım sitenin basında haberi yapıldı. ve ziyaretçilerim de sitede görüşlerini yazmak için deftere giremiyorlar. lütfen çok acil yardım ediniz.  TEşekkür ederim. "Bu Konuya Teşekkür Edenler": saticinarioo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 07, 2007, 10:48:23 ÖÖ » |
Teşekkür Et
|
SAyın admin, Yazdığım mesaja cevap vermemenize şaşırdığımı söylemliyim. Ayrıca ziyaretçi defterinde yanileme yaptığınızı söylediniz ama hiçbir şekilde ziyaretçi defterim açılmıyor. Bu yönde bir çalışmanız var mı ?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 07, 2007, 11:36:52 ÖÖ Gönderen: saticinarioo »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 07, 2007, 17:27:29 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Bu konuyu okumuştum ama gözden kaçmış sanırım.O arada defterle ilgili çalışma yapıyordum. Şimdi ziyaretçi defterinde görünen bir şey yok.Ama neler yaşadığımı bir be bilirim.Defter veritabanı kullanım arttıkça şişiyor.Nereyekoysam orda da kilitleniyor.Ben çözüm üretmeye çalışıyorum.Bu çalışmalar sizin tarafınızdan görünmüyor.
|
|
|
|
|
|
Soru sormadan ve yeni konu açmadan önce arama yapınız. Konulara teşekkür mesajı yazmayın, teşekkür et düğmesine tıklayınız.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 07, 2007, 17:28:41 ÖS » |
Teşekkür Et
|
bugün bir duyuru yazabilirim.Yeni ziyaretçi defteri kayıtlarını farklı ve daha hızlı bir yerde yapmaya çalışıyorum.
|
|
|
|
|
|
Soru sormadan ve yeni konu açmadan önce arama yapınız. Konulara teşekkür mesajı yazmayın, teşekkür et düğmesine tıklayınız.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 08, 2007, 14:23:56 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Sayın admin, mesajı gönderdikten sonra anasayfadaki açıklamanızı okudum. Çalışmalarınız için teşekkür ederim. Ancak defter öyle bir zamanda hata verdi ki zamanlaması çok kötüydü. ÇÜnkü okulda yaptığımız çalışmalar gazeteye çıkmış ve milletin yorumlarını almak için gerekli defterimiz maalesef hizmet görmüyor. Umarım siz de beni anlayışla karşılarsınız. Ayrıca bir öneri de bulunmak istiyorum. Belki defter için yeni kayıtlar kabul etmemeniz eski defterlerin çalışmasını kolaylaştırabilir. TEşekkür ederim... Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2007, 14:36:35 ÖS Gönderen: saticinarioo »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 08, 2007, 18:27:20 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Yeni defter kaydı aktif durumda.Yeni defter farklı bir yerden çalıştığı için hızlı.Yani yeni bir ziyaretçi defteri hesabı alabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 09, 2007, 18:37:45 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Sayın Admin, Yeni bir defter almamız durumunda eski defterdeki mesajları ona yükleyebilir miyiz veya nasıl yükleriz? Teşekkür ederim. Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2007, 18:39:33 ÖS Gönderen: saticinarioo »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 14, 2007, 14:49:54 ÖS » |
Teşekkür Et
|
SAyın admin, 5 gündür soruma cevap vermediniz??? Sayın Admin, Yeni bir defter almamız durumunda eski defterdeki mesajları ona yükleyebilir miyiz veya nasıl yükleriz? Teşekkür ederim. Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 14, 2007, 16:50:35 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Yeni defter alınca eski mesajlar orda görünmez.Ama eski defterden yenisine kopyala yapıştır ile taşıyabilirsiniz.Mesajı görmüştüm ama cevaplamaya fırsat olmadı.Ondan sonra da tekrar bakamadım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 16, 2007, 18:05:24 ÖS » |
Teşekkür Et
|
SAyın admin, Ben mi bir hata yapıyorum bir türlü anlamadım ama bu sefer de yeni ziyaretçi defteri alamıyorum. Çünkü sürekli hata veriyor. Yeni ziyaretçi defterine kayıtlar doldu mu yoksa??? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 16, 2007, 20:18:46 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Bu defter konusunda ne yapacağımı ben de şaşırdım. Alternatif olarak aşağıdaki adreslerden ziyaretçi defteri alabilirsiniz. Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınLinkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 19, 2007, 15:31:47 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Yeni defter alınca eski mesajlar orda görünmez.Ama eski defterden yenisine kopyala yapıştır ile taşıyabilirsiniz.Mesajı görmüştüm ama cevaplamaya fırsat olmadı.Ondan sonra da tekrar bakamadım.
Sayın admin, yukarıda, mesajları kopyalayıp yeni defterimize yapıştırabileceğimizi söylemiştiniz. Ancak şöyle bir problem ortaya çıktı bu sefer. YEni deftere kayıt olduk ama eski defterimiz açılmadığı için eski mesajlarımızı o yöntemle alamıyoruz. Acaba sistemde kayıtlı olan mesajları aşağıda yazacağım e-posta adresine yollayabilir misiniz? Teşekkür ederim. e-posta= saticinarioo@hotmail.comLinkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 19, 2007, 15:43:45 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Sayın admin, yukarıda, mesajları kopyalayıp yeni defterimize yapıştırabileceğimizi söylemiştiniz. Ancak şöyle bir problem ortaya çıktı bu sefer. YEni deftere kayıt olduk ama eski defterimiz açılmadığı için eski mesajlarımızı o yöntemle alamıyoruz. Acaba sistemde kayıtlı olan mesajları aşağıda yazacağım e-posta adresine yollayabilir misiniz? Teşekkür ederim. e-posta= saticinarioo@hotmail.comLinkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınMüsait olduğumda veritabanını kontrol eder mesajlarını bu mail adresine gönderirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 19, 2007, 15:57:08 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Sayın admin, yukarıda, mesajları kopyalayıp yeni defterimize yapıştırabileceğimizi söylemiştiniz. Ancak şöyle bir problem ortaya çıktı bu sefer. YEni deftere kayıt olduk ama eski defterimiz açılmadığı için eski mesajlarımızı o yöntemle alamıyoruz. Acaba sistemde kayıtlı olan mesajları aşağıda yazacağım e-posta adresine yollayabilir misiniz? Teşekkür ederim. e-posta= saticinarioo@hotmail.comLinkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınMüsait olduğumda veritabanını kontrol eder mesajlarını bu mail adresine gönderirim. Teşekkür ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 20, 2007, 18:56:15 ÖS » |
Teşekkür Et
|
Sayın admin, yukarıda, mesajları kopyalayıp yeni defterimize yapıştırabileceğimizi söylemiştiniz. Ancak şöyle bir problem ortaya çıktı bu sefer. YEni deftere kayıt olduk ama eski defterimiz açılmadığı için eski mesajlarımızı o yöntemle alamıyoruz. Acaba sistemde kayıtlı olan mesajları aşağıda yazacağım e-posta adresine yollayabilir misiniz? Teşekkür ederim. e-posta= saticinarioo@hotmail.comLinkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş YapınMüsait olduğumda veritabanını kontrol eder mesajlarını bu mail adresine gönderirim. Teşekkür ederim... SAyın admin, Nihayet uzun bir süre sonra ziyaretçi defterim açıldı ve eski mesajlarımı alabildim. Onun için bana mesajlarımı göndermenize gerek kalmadı. Zamanınızı harcamanıza gerek yok. SAygılarımla... Linkleri Görebilmek İçin Kayıt Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|